Preprečite razpokane ustnice

UstniceSte tudi vi med tistimi, ki se jim kaj hitro pojavijo razpokane ustnice? Zaradi vpliva vetra, sonca ali temperaturnih sprememb postanejo naše ustnice premalo hidrirane. Stanje se z močenjem s slino ali zaradi dihanja skozi nos ob sezoni prehladov še poslabša.

Pomembno je da ustnice pravočasno in pravilno zaščitimo. Bodite previdni, saj lahko z nepravimi preparati stanje še poslabšamo namesto izboljšamo. Za razpokane ustnice boste najbolje poskrbeli z uporabo Lip glossa Phabel Lip’ lip’s Gloss. Prvi lip gloss z dodatkom vitaminov in mineralov, s katerimi bo negoval vaše ustnice. Primerno jih bo nahranil in ubranil pred škodljivimi vplivi iz okolja. S pomožnimi snovmi bo bistveno izboljšal izgled in pomagal preprečiti morebitne okužbe ranic, ki nastanejo ob razpokanih ustnicah.

Phabel lips glossVendar Phabel Lip’ lip’s gloss ne bo le navlažil in zaščitil vaših ustnic. Naredil jih bo polnejše in zapeljivejše. Njegov učinek so uporabnice celo označile kot primerljiv kolagenskim injekcijam , vendar brez neprijetnih igel in morebitnih neprijetnih zapletov. Zaradi unikatne mešanice učinkovin je koža ustnic vidno bolj napeta in sijoča, ustnice so polnejše. Učinek je viden že v nekaj minutah po nanosu in traja več ur. Tako ne boste le oskrbeli razpokane ustnice, temveč boste bistveno izboljšali njihov izgled.