Potrebujem novo cev za zalivanje vrta

Žal se mi je to sezono moja cev za zalivanje vrta poškodovala, tako da sem potreboval novo. Na televiziji sem opazil zanimivo, raztegljivo cev za zalivanje.

Raztegljiva cev za zalivanjeZdela se mi je malo draga, zato sem poiskal po internetu ugodnejše ponudbe. Našel sem veliko spletnih trgovcev. Odločil sem se za tistega, ki se mi je zdel najbolj zaupanja vreden. Res mi ni žal, da sem svoje naročilo oddal na vrtickar.com. Cev sem dobil že naslednji dan. Bila pa je točno takšna kot sem jo želel.

Na izbiro so imeli več dolžin cevi. Lahko sem izbiral med 7,5m , 15m, 22m in 30m raztegljivo cevjo za zalivanje vrta. Te cevi so v zeleni, modri, rumeni in oranžni barvi. Moja cev je prišla v oranžni barvi. Odločil sem se za ta veliko. Zagotovili so mi, da bom z njo lahko prehodil celo moje dvorišče med zalivanjem.

To sem seveda takoj preizkusil. Cev za zalivanje vrta sem priklopil na pipo in odprl vodo. Cev se je v nekaj sekundah popolnoma raztegnila in bila je res dolga. Za hec sem naredil en krog po dvorišču. Prvo kar sem opazil je, da nisem prevrnil ničesar.

Cev se ni zataknila in ni se preščipnila. Potem sem pipo zaprl in cev se je zopet tako pospravila skupaj, da sem jo lahko pospravil v tisto škatlo v kateri sem jo prejel.

Zagotovili so mi, da bom lahko na to cev priključil še kakšno, če mi bo prekratka. V paketu sem dobil šobo za zalivanje in cev za zalivanje vrta.