Hoteli in apartmaji Zadar

Apartmajo Zadar

Se odpravljate v Zadar? Potem zagotovo iščete prosti termin za apartma, počitniško hišico ali hotel v Zadru. Predno se odpravite na pustolovščino, pa na hitro poglejmo kateri hoteli in apartmaji Zadar so vredni vaše pozornosti in na kaj bodite pozorni.

Apartmaji Zadar

Hoteli in apartmaji ZadarApartmaji na Hrvaškem in tudi v samem Zadru so zelo iskani, saj vam omogočajo veliko prostora in preživljanje počitnic v vašem tempu. Omogočajo vam kuhanje obrokov po vašem okusu in tempu. Njihova prednost je tudi dodaten prostor, ki ga morda v hotelu nebi imeli.

Zadar z okolico ponuja bogato izbiro apartmajev. Izbirate lahko med starejšimi in bolj ugodnimi vrjantami in tudi med medernimi in novimi. Izbira je predvsem vaša. Pri izbiri bodite pozorni na odaljenost os morja, ali je opremljen s klimo in seveda kako zadovoljni so bili prejšnji gostje.

Apartmaji ob morju Zadar

Zadnja stvar, ki si jo želite, je da vsak dan nosite na kupe napihljivih obročkov in blazin daleč stran na obalo in potem še enkrat nazaj. Zato so apartmaji ob morju še toliko bolj zaželjeni in posledično tudi dražji. V zadru je precej takšnih apartmajev, ki se nahajajo na plači ali pa vsaj v neposredni bližini.

Zato se pred rezervacijo prepričajte ali so apartmaji ob moju dejansko ob morju in ne kje daleč. Če se le da, naj bo razdalja od morja manjša od 200m. Morda vas bo takšem apartma v Zadru prišel kak evro dražje, ampak imajo svojo prednost.

Hoteli Zadar

Hoteli ZadarZadar ponuja pogato izbiro hotelov, ki se nahajajo v samem mestu ali pa nekoli izven mesta. Predno rezervirate hotel v Zadru, si preberite mnenja njihovih gostov, preverite koliko zvezdic ima hotel, ali ima klimo in koliko je oddaljen od same plaže.

Vsi ti podatki vam bodo dali nek splošen vtis o hotelu. Vsekakor ne pozabite peveriti še nekaj slik, pri katerih bodite pozorni, da da niso prestare. Hoteli v Zadru so praviloma kar solidbe kvalitete.

Kje iskati?

Medtem, ko lahko iščete apartaje in hotele v Zadru pri lokalni turistični agenciji, le to ni nujno najboljša ideja. Iskanje na spletu je seveda veliko lažje. Medtem, ko so pri posamezni agenciji pokriti le nekateri hoteli apartmaji v Zadru, je na spletu možnu najti veliko večjo ponudbo.

Za iskanje so zelo primerne takoimenovane booking strani nakaterih ne boste samo našli največjo ponudbo hotelov in apartmajev, ampak jih boste lahko enostavno tudi rezervirali v le nekaj minutah. Odličen primer takšne strani je tudi http://www.zadar-apartments.co.uk/sl, ki ponuja enostavne rezervacije v slovenskem jeziku.