Gradbeni inženiring

Vodenje objekta

Gradbeni inženiring pomeni nudenje celovitih storitev pri vodenju projekta oz. investicije. Investicija za vas kot naročnika storitev pomeni, kakršno koli vlaganje v neko idejo, ki bo na koncu postala izdelek.  Ključno vlogo pri izvajanju pravilnega postopka vodenja projekta igra Vodja projekta, ki ga izberete vi, naročnik storitev. Kot izvajalec gradbenega inženiringavam nudimo popolno strokovno podporo na področju graditve objektov. (Obiščite našo stran)

Gradbeni inžiniringPrimer: gradnja stanovanjskega objekta

Kot izvajalec gradbenega inženiringa vam svetujemo pri izdelavi tehnične dokumentacije. Glede na želje in potrebe, se skupaj odločimo za izdelavo IDZ, kasneje pripravimo PGD za pričetek gradnje. Izvajalec gradbenega inženiringa priporočamo naročniku:

  • Vodenje celotne gradnje stanovanjskega objekta, vključno z vodenjem izvajalca gradnje ter vodenjem celotne dokumentacije na objektu
  • Gradbeni nadzor nad gradnjo v skladu z Zakonom o graditvi objektom.

Gradbeni inžiniringNaročniku nudimo  storitve, ki so za njega najbolj optimalne, hkrati pa tudi varčne, saj gre za vašo denarnico in vaš denar. Vendar se boste na podlagi priporočila odločili vi, katera storitev bo  za vas najbolj aktualna glede na obširnost projekta.

Znano je, da investitorji radi varčujejo z najemom gradbenega strokovnjaka na področju graditve objekta, saj menite, da ste lahko sami kos temu zalogaju obveznosti. Toplo vam priporočam, da se izognete temu dvomu in najamete strokovnjaka, da vas popelje skozi vašo investicijo ter vam preda v vašo uporabo izdelek kot ste si ga vi zamislili.