Beljenje zob doma

Beljenje zob

Lepi beli zobje so ponos vsakega, ki jih ima in pa želja vsakega, ki jih nima.Večina ljudi kljub rednemu umivanju, nima belih zob. Najbolj pogosti vzroki so; pogosto pitje kave, kajenje ali pa imajo že naravno barvo zob bolj rumeno.V sodobnem svetu je pač tako, da lep nasmeh odpre
marsikatera vrata in začne marsikatero prijateljstvo ali posel.

Beljenje zob domaZato je čedalje več ljudi, ki si želijo imeti lepe bele zobe, kar nasmeh še bistveno polepša. Sodobne tehnologije omogoča beljenje zob na več načinov. Nekateri načini niso najbolj uspešni, nekateri so celo sporni z vidika vpliva na zobno sklenino, nekaj pa je zelo uspešnih. Najpogosteje se uporablja sistem z belilno lučko(ZOOM), laserjem ali pa tudi s posebnimi belilnimi geli, uspešne pa so tudi kombinacije le teh.

Posegi beljenja zob v zobozdravstvenih ambulantah, klinikah in raznih korekcijskih in lepotnih ordinacijah, so pod zdravniškim nadzorom, so pa tudi temu primerno precej dragi (nekaj sto € ). Glede na stanje zob in vrsto porumenelosti ali madežev določijo način (tehnologijo) beljenja in pa čas trajanja. Za tak poseg, se je običajno potrebno tudi naročiti.

Beljenje zob domaZaradi cene in pa tudi časovne stiske, so čedalje bolj popularni sistemi za beljenje zob doma. Uporablja se sistem gela za beljenje, najbolj pa je popularen sistem, ki je v profesionalni uporabi tudi najbolj preizkušen, belilna lučka v kombinaciji z gelom. Ta način je izredno enostaven za uporabo in ima dobre rezultate. Pri normalni uporabi in v mejah navodil ni možno, da bi nastali kakršni koli stranski učinki, zobe pa pobelite enako kvalitetno, kot v profesionalnem tretmaju.

Sistem White Light za beljenje zob doma je se stavljen iz belilne lučke, ki je sestavni del nosilca oziroma aplikatorja gela, mešalcem gela in belilnega gela. Belilni gel se neposredno pred uporabo z priloženim mešalcem zmeša in vstavi v aplikator. Aplikator se vstavi med zobe in aktivira belilno lučko. Svetloba lučke dodatno aktivira belilni gel, ki uspešno odstranjuje madeže kave, nikotina, raznih sokov…

Beljenje zobPostopek traja 10 minut in če rezultat ni zadovoljiv, ga po 10 minutih ponovite še enkrat in po potrebi še enkrat, vendar v enem dnevu ne več kot trikrat.
Sistem uspešno odstranjuje običajne madeže v enkratnem postopku, za starostno porumenelost in za zelo zastarane madeže, pa je postopek potrebno nekajkrat ponoviti. Končni efekt je odvisen tudi nekoliko od vaše prirojene barve zob.

Sistem za beljenje zob White Light je cenovno maximalno 10% cene profesionalnega beljenja. Rezultat, pa bistveno ne zaostaja, če ga pravilno uporabljate in ne pretiravate.Poleg tega prihranite pri času in lahko ga uporabite neposredno pred vam pomebnim dogodkom, ne da bi se maorali naročati.