Akordi za kitaro za lažje učenje kitare

Akordi za kitaro

Ne glede na to ali se želite naučiti igrati kitaro, da bi impresionirali punce ali pa postali rock zveznik, se je treba najprej naučiti igrati kitaro. Igranje nove pesni je veliko lažje, če so vam na voljo akordi za kitaro. Le te je najlažje najti prav na spletu.

Akordi za kitaroVem, da številni od vas dvomijo, da se lahko naučijo igrati kitaro. Naj vam že na začetku povem, da vaše roke niso prevelike ali premale, niste premladi ali prestari in ni niti važno ali se želite naučiti igrati klasično ali elekrično kitaro.

Igranje kitare vsekakor predstavlja svoje izzive, vendar sem prepričan, da če igranju posvetite dovolj energije in časa, vam bo to zagotovo uspelo.

Igranje kitare je obogatil moje življenje in želim, da bi ga tudi vam. Meni je uspelo s preigravanjem mojih najljubših pesmi, šri čemer so mi bili akordi za kitaro v veliko pomoč. Pred leti, ko sem s preigravanjem sam pričel, akordi za kitaro še niso bili na volju na spletu in sem jih težko našel. Dandanes pa jih je splet poln. In kar je najbolje, sedaj so akordi na kitaro na voljo kar v video obliki, kar še toliko bolj poenostavi učenje.

Učenje kitare doma

Učenje kitareUčenje kitare doma je vsekakor možnost v kolikor ne želite ali ne morete v glasbeno šolo ali tečaj. Učenje kitare doma lahko pričnete na več načinov. Najenostavneje je, da si priskrbite enega od številnih tečajev za začetnike. Sedaj so vam že številni na voljo tudi brezplačno. Vse kar morate narediti, je da malce poguglate.

Na voljo so vam različni učbeniki v tiskani ali digitalni obliki. Zadnja leta pa so veliko bolj popularni video tečaji, ki so preplavili splet. In kar je najbolje, številni osnovni tečaji so celo brezplačni.

Učenje kitare za začetnike je enostavno z videi tečaji

Učenje kitareSam sem se učil s pomočjo priročnika, ki sem ga našel v knjižnici. V priročniku so bila vsa potrebna navodila, osnovne prijeme in osnovni akordi za kitaro. Vendar, sem se kar malo namučil predno sem se naučil. Sem volj vizualne narave in zato se veliko lažje učim, če mi kdo pokaže prijeme in tehnike.

To je tudi razlog zakaj so video tečaji za igranje kitare toliko bolj popularna od tiskanih priročnikov. Pri video tečaju točno vidič vse prijeme, kako mora akord zveneti in dobiš zraven še kakšne priročne napotke. Video tečaji so še toliko bolj praktični za tiste, ki ne znate brati not.

Samostojno učenje kitare še nikoli lažje

Kot sem prej omenil, je samostojno učenje kitare sedaj enostavnejše kot kadarkoli prej. Na spletu lahko najdete veliko brezplačnih video vodičev za učenje kitare. Tudi akordi za kitaro so vam na voljo. Najverjetneje se sprašujete kje lahko dobite najboljše videje za samostojno učenje kitare.

Ena od možnosti je vsekakor youtube, ampak tam jih je včasih malce težje najti, saj je gor cela poplava tovrstnih videov. Pred časom sem naletel na spletno stran guitartutorialvideos.com, kjer najdete vse vrste video tečajev za kitaro. Seveda pa se gor najdeju praktično vsi akordi za kitaro.

Stran je lepo urejena po kategorijah, tako, da boste lažje našli videje, ki jih iščete. Kliknite tukaj v kolikor bi radi našli brezplačne tečaje za učenje kitare za začetnike ali tečaje z akordi za kitaro. Učenje kitare ni tako zahtevno, kot si nekateri predstavljate, zato kar pogumno. V kolikor si želite videti za kakšne video tečaje gre in kakšni akordi za kitaro vas čakajo na strani, si lahko spodaj pogledate enega od primerov.